tisdag 19 november 2013

Ni gillar bilder



Igår hade jag nästan dubbelt så många sidvisningar på bloggen, varför? Ni gillar bilder. 

Jag vet att ni gillar bilder och att ni tycker att det är pissjobbigt att sitta och läsa en massa text, trots att jag gör mitt bästa med att styckeindela.

Vet ni vad? Jag gillar att skriva. Den här bloggen är främst till för min skull, för att jag ska kunna skriva av mig och inte älta en massa skit. Självklart kommer det ju ett och annat träningstips när jag är i form, men dem här bloggen faller definitivt in i kategorin personligt. 

Med personligt menar jag inte att jag kommer ta en massa selfies och "dagens outfit" bilder, I'm not In to that shit.

Personligt är vad jag känner att skriva om just nu, just idag.

Just nu suuuuuger min blogg, har ju inget att skriva om! Fattar då att ni jublar när det kommer bilder och självklart kommer jag att fortsätta med dem.

Jag skriver också en jävla massa om Serier! Eftersom svensk TV suger hästballe så måste jag ju kolla på något annat under min sjukskrivningsperiod. Skulle jag kolla på idioterna Filip och Fredrik och Slamporna i Paradise Hotel hela dagarna så skulle jag definitivt bli cray cray. 

Min bästis Viktorija introducerade en TV serie som heter American horror story, den är helt jävla AWESOME! Alla säsonger är olika men med samma skådisar och alla är scary på olika sätt. Se den och berätta vad ni tycker!! 

Oj oj, nu blev det en massa text igen.

Avslutar med att skriva om den otroligt goda och nyttiga middagen jag åt ikväll.

Lammstek kryddad med vitlök,timjan,vegeta...osv. Med avocadosallad och hembakt (nyttigt) bröd.

Först skivade jag upp lammsteken på en skärbräda, eftersom lammsteken har ett tjockt lager av kryddor så blir det en massa "krydd-gojs" kvar på skärbrädan. Jag hackade grönsakerna och avokadon på samma skärbräda så att salladen skulle suga åt sig lite av kryddorna och la till vinäger och vegeta (jugge krydda). 

Lammsteken var kall (godast så) med rostat bröd och sallad! Damen va gott deg var! 

Tack Älskling ( www.andrijasandor.blogspot.se) för lammsteken och brödet LÖV JU! 










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar