torsdag 8 december 2011

Och så fick man upp 0,4 kg ..

Ketosstickan har aldrig varit mörkare men jag går fortfarande inte ner i vikt! Jag har minskat på maten och NADA händer.Blir så fruktansvärt frustrerad ..
Någon som har förslag på vad jag kan göra?

2 kommentarer:

  1. Det är faktiskt mycket enklare än man tror. Om man vill va extrem och har cash till det, så kör på Xtravaganza. Dock finns risken att man mår lagom kasst av det. Annars så finns det enkla småsaker att göra. Äta små små portioner, och väldigt ofta (effektivare än man tror). Och sen är en lite svårare sak, men som också spelar väldigt stor roll; bry dig inte om vågen. När man inser att man inte gör det för viktens skull utan för formen och ens eget välbefinnande, så är det MYCKET lättare.

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Låter tråkigt att det inte händer något. Men jag gick förut på lchf och gick ner i vikt nu försöker jag hålla det men avviker ibland.. Men då åt jag mest grönsaker baconinlindad lax och keso och kesselda drinkar med frukt. Vet ju att man inte skall äta frukt med det gjorde jag iaf :). Och pratade med en forskare i ämnet och han sa att alla elit idrottare äter inofficiellt efter lchf och att äta frukt då och då är bra för kroppen att man skall inte vara för extrem för att skapa en bra livsstil. Annars är det bara att kämpa inte ge upp.. Men du kan ju försöka att äta mer fett från fisk för det är ju bra fetter. Hoppas att det är bra med dig och jag hejjar på dig.
    (och glöm ej att sluta äta då du känner dig mätt:)

    SvaraRadera