fredag 8 november 2013

PLEASE WATCH THIS



PLEASE WATCH THIS
 
Jag har även lagt upp en länk eftersom det tydligen inte går att titta på klippet jag lagt upp direkt från mobil eller surplatta.
 


Gick precis in på Kenzas blogg och kände att jag behövde föra den här videon vidare.

 
PLEASE LET ME KNOW WHAT YOU THINK AND FEEL WHEN YOU WATCH THIS VIDEO.

6 kommentarer:

  1. Tack Anna för att du delade denna! Det sägs ju att man får höra sanningen från barn och dessa barn var helt underbara att lyssna på! Håller med ena tjejen som sa att hon skämdes att leva i denna värld, sorgligt men sant!

    /Maryam aka din iranie :)

    SvaraRadera
  2. Jag va tvungen att dela klippet, de är så underbara!
    Puss gumman! Saknar DEEEJ <3

    SvaraRadera
  3. Kollade också på klippet nyss. Skrattade och skakade på huvudet fram och tillbaka. Jag märkte att de äldre barnen (10+) var mer pro än vad de under 10 var. En persons värderingar, moral, etik och åsikter förändras ju under åren.. Förhoppningsvis går det att skapa en social struktur där alla individer kan ges respekten som allihopa behöver. Både vad gäller den sexuella läggningen, kön, etnicitet, klass, ålder med mera. Läser att du också är från Serbien, de senaste månaderna har (skittidningen) Blic mer och mer uppmärksammat LGBT och deras rättigheter, eller så läser jag bara den tidningen mer än annars, och jag mår riktigt illa att våra bönder (seljaci) till landsmän och våra grannländer allt mer och mer spyr ut sitt hat, inte bara mot LGBT men även nationalistiska tankar och så vidare. Äckligt är vad det är. Se och respektera individen, inte "etiketten" som individen har, är mitt motto.

    SvaraRadera
  4. Hej Karro! Tack för din kommentar ! jag håller med dig till 100%. Jag hoppas på något sätt att den här videon ska nå fram till mina homofobiska vänner ,framförallt de i Serbien och att den åtminståne ska så ett frö som förhoppningsvist någon gång i framtiden kan växa fram till förståelse och acceptans. Det som händer just nu i Serbien är under all kritik och det gör att jag skäms för mitt ursprung. Dela gärna den här videon, tror att många har nytta av att av att se den.

    Tack igen för sin kommentar, jag hoppas att du fortsätter läsa min blogg och kommer med feedback.

    Kram
    Anna

    SvaraRadera
  5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera